Proiecte Media

Producție| Social Media | DTP

ELENA LUCHIAN – THE VOICE

”32.13. 26. Nu, stați liniștiți! Nici mie nu-mi place matematica. Dar sunt cifre relevante din viața mea. Vârstă, ani de televiziune, ani de când studiez engleza. Care și cum? Nu-i greu de înțeles, pentru că 13 ani nu mai am sigur!

Elena LuchianEu sunt omul care scrie non-stop. Să nu râdeți, dar la un moment dat, mi-a rămas mâna dreaptă blocată deasupra tastaturii. Da, blocată. Înțepenită. Rigidă. Anchilozată. Două săptămâni de tratament. Acum nici măcar nu mai scârțâie. Pardon, nu mă mai doare.

Scriu despre orice. Am scris despre sport în cei 13 ani de televiziune, la Prima (unde am fost reporter și ocazional, producător) și la Antena 1 (unde am fost producător, apoi editor, apoi editor general, apoi EOD. Schimbările de funcție au fost promovări, a fost de bine! J ). Am scris slogane. Am scris și versuri. Și acum scriu despre mașini pentru www.mercedesblog.com și www.mercedesblog.ro. Să nu credeți că nu pot scrie în versuri despre mașini!

În școala generală, mă ruga diriga să citesc operele cu voce tare, în clasă. Spunea că am discție și că am voce bună. Mi-a intrat asta în cap și am zis să fac ceva cu vocea mea. Așa că după o instruire serioasă, am pus voce știri, reclame, desene și romane.

Îmi place să muncesc. Nu știu cum este să stai degeaba. Și nici nu vreau să învăț!”

Asta spune Elena Luchian despre ea! Noi îi completăm descrierea și spunem că este un profesionist desăvârșit, cu o voce care îți rămâne în minte de cum o auzi și cu un entuziasm debordant. Exact ce ne dorim în echipa Proiecte Media!