Proiecte Media

Producție| Social Media | DTP

DIANA GHERGHIŢĂ-MIHĂILĂ, Media Project Manager

Diana Gherghiță-Mihăilă

Diana Gherghiță-Mihăilă

Cu o experienţă profesională de peste 10 ani în mass-media, atât în presa scrisă, cât şi în audiovizual, Diana a colaborat de-a lungul anilor cu posturi de televiziune precum Prima TV, B1TV, Realitatea TV, The Money Channel, Antena 3 sau Kanal D.

În 2010 a lansat proiectemedia.ro, pentru ca doi ani mai târziu să propună pe piața media din România, un site de nișă, dedicat sectorului de do it yourself (DIY), DIY Bazaar.

Din 2013 este și blogger Adevărul, pe subiecte legate în special de bricolaj și amenajări interioare.

Ca jurnalist, Diana a intervievat şefi de state şi de guverne, diplomaţi, politicieni şi oameni de afaceri, renumiţi pe plan local şi internaţional. Totodată, ea a avut şi o vastă activitate în domeniul comunicării şi a relaţiilor publice, fiind moderator şi consultant pentru numeroase conferinţe şi evenimente media din ţară şi din străinătate.

Din 2013 până în 2015 a fost consilier personal pe probleme de comunicare online a unui ministru din Guvernul României.

În paralel cu activitatea sa profesională, Diana se dedică în continuare mediului academic, fiind doctorand în cadrul Universității Bucureşti, la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Diana este co-autor a două lucrări de specialitate, „Etica şi deontologia profesională în jurnalism” şi „Managementul organizaţional şi comunicarea de criză”, teză premiată de către Ministerul Administraţiei şi Internelor.